Seuran visio

SäNv – halutuinta voimistelua ja liikuntaa yhdessä

Säkylän Naisvoimistelijat ry (SäNv) on perustettu vuonna 1963. Jäseniä on vajaat 300.

Seurassa voi harrastaa voimistelua, tanssia ja taitoluistelua.

Säkylän Naisvoimistelijoiden tavoitteena on tarjota nautinnollisia ja haasteellisia elämyksiä kaikenikäisille liikunnan parissa.

Seurassa on myös panostettu kansainväliseen toimintaan mm. osallistumalla erilaisiin voimistelutapahtumiin eri puolilla maailmaa.

SEURAN PELISÄÄNNÖT

1. Jäsenillä on turvallinen liikuntaympäristö

2. Kaikilla on osallistumismahdollisuus

3. Tarjotaan mahdollisimman monenlaisia liikuntalajeja ja –muotoja.

4. Koulutetut ohjaajat ja ohjaajahuolto

5. Tarjotaan liikunnan iloa ja onnistumisen elämyksiä

6. Vuorovaikutus seuran johdon, ohjaajien, jäsenten ja eri sidosryhmien välillä

Säkylän Naisvoimistelijoiden tunnuksessa

* isot kirjaimet kuvaavat aikuisia ja pienet kirjaimet lapsia voimistelemassa pallon ja vanteen kanssa

* laineet ja lintu kertovat tietysti kotikunnastamme Pyhäjärven rannalla

Seura sai tunnuksen v. 1985 Päivi Thesslerin luonnoksen pohjalta.

Juhlavuonna 2013 käyttöömme muokattiin logosta juhlavuoden versio!

Säkylän Naisvoimistelijat ry on vuodesta 2004 ollut Sinettiseura. Tämän tunnustuksen laadukkaasta lasten ja nuorten liikunnasta myöntää lajiliitto yhdessä Nuoren Suomen/Valon kanssa.

Sinetti on merkki jatkuvasta kehitystyöstä ja se auditoidaan aina 3 vuoden välein. Auditoinnin yhteydessä käydään läpi monia osa-alueita ja pohditaan mahdollisia kehittämiskohteita.

Vuonna 2014 Säkylän Naisvoimistelijoiden sinetti auditoitiin ja
SäNv on edelleen SINETTISEURA!

PRIIMA – aikuisliikunnan laatuseurat
ovat Voimisteluliiton jäsenseuroja, jotka panostavat aikuisten terveys- ja kuntoliikunnan laadukkaaseen tarjontaan. Ne ovat sitoutuneita pitkäjänteiseen, jatkuvaan toiminnan kehittämiseen ja kuuluvat Suomen suurimpaan terveysliikuntaketjuun - Voimisteluliittoon.

Vuonna 2009 seura sai Suomen Voimisteluliiton myöntämän Priima-sertifikaatin.

SEURAN TILITIEDOT OVAT: Huittisten SP, Säkylä
FI93 4456 1440 0055 35