Lasten harrasteryhmät

Koulukeskus,

TUNTIKUVAUKSET

Liikuntaleikkikoulu 6 v.

Liikuntaleikkikouluissa alle kouluikäiset lapset pääsevät tutustumaan turvallisesti liikunnan harrastamiseen.

Liikuntaleikkikoulussa liikutaan monipuolisesti ja laadukkaasti lasten liikunnan asiantuntijoiden luomien materiaalien avulla. Toiminnassa tärkeää on lapsilähtöisyys, monipuolisuus ja leikillisyys.

Tuntimallit ovat jaettu 2-3 -vuotiaiden Perheliikkariin, 4-5 -vuotiaiden Liikuntaleikkikouluun ja 6 -vuotiaiden Voimistelukouluun.

Liikuntaleikkikoulu 4-5 v.

Perheliikkari 2-3 v.

Perheliikkari jumppailee lokakuun neljä ensimmäistä lauantaiaamua 11.00-11.45. Jos tämä testaus vetää puoleensa perheitä, mahdollista jatkoa tulossa.

Baletti 3-4 v. ja 5-6 v.

Tutustutaan tanssimiseen ja klassisen baletin alustavaan tekniikkaan liikkeiden, leikkien ja venytysten avulla.

Darlings

Tunneilla luvassa hiphop ja showtanssin alkeita, pelejä ja leikkejä sekä hauskaa yhdessäoloa.

TeenDance

Pääasiassa jazz- ja showtanssista koostuva tunti saa välillä vivahteita mukaansatempaavista lattarirytmeistä asiaankuuluvine askelluksineen. Tunnilla keskitytään opettelemaan tekniikkaa, ilmaisua, kehonhallintaa sekä erilaisia koreografisia sarjoja.

Lasten ja nuorten ryhmät ovat syyslomalla viikolla 43 ja talvilomalla viikolla 8.

RYHMIIN ILMOITTAUTUMINEN ALKAA KE 18.8.2021 klo 17.00.
Kaikkiin ryhmiin ilmoittaudutaan Jäsentieto-ohjelman kautta >>