Lasten ja nuorten liikunta

Säkylän Naisvoimistelijat ry on vuodesta 2004 ollut Sinettiseura. Tämän tunnustuksen laadukkaasta lasten ja nuorten liikunnasta myöntää lajiliitto yhdessä Nuoren Suomen/Valon kanssa.

Sinetti on merkki jatkuvasta kehitystyöstä ja se auditoidaan aina 3 vuoden välein. Auditoinnin yhteydessä käydään läpi monia osa-alueita ja pohditaan mahdollisia kehittämiskohteita.

Vuonna 2014 Säkylän Naisvoimistelijoiden sinetti auditoitiin ja SäNv on edelleen SINETTISEURA!

Vuonna 2018 Sinetti koki uudistuksen ja muuttui Tähtiseuraksi.

Säkylän Naisvoimistelijat ry auditoitiin vuonna 2018 ja sai uuden TÄHTISEURATUNNUKSEN!

SÄKYLÄN NAISVOIMISTELIJOISSA on mahdollista harrastaa

JOUKKUEVOIMISTELUA

* kehittynyt suomalaisesta naisvoimistelusta kansainväliseksi kilpaurheilulajiksi
* Laji vaatii voimistelijalta liikkuvuutta, tasapainoa, koordinaatiota ja rytmitajua ja siinä korostuvat vartalon liikkeiden virtaavuus, ilmaisullisuus ja esteettisyys.
* Hyvälle suoritukselle on ominaista yhteinäisyys ja yhtäaikaisuus.
* Joukkuevoimistelun kilpailuohjelma on liikkeiden ja musiikin muodostama taiteellinen ja urheilullinen kokonaisuus.

HARRASTEVOIMISTELUA

* lapset, nuoret, aikuiset
* nautitaan liikunnan ilosta
* parannetaan omaa hyvinvointia hyvässä ja laadukkaassa seurassa

Voimistelu on urheilulaji ja harjoittelumuoto, jonka tarkoituksena on parantaa ja kehittää fyysistä voimaa, notkeutta, ketteryyttä, koordinaatiota ja tasapainoa.

Nykyisin voimistelun kilpailulajit ovat:
* Miesten telinevoimistelu
* Naisten telinevoimistelu