Kilpailu- ja Asema-lisenssit

Jokaisella Suomen Voimisteluliiton alaisiin kilpailuihin osallistuvalla on oltava voimassaoleva kilpailulupa eli lisenssi. Lisätietoja lisensseistä >>

Lisenssin oston pikaohjeet

1.     Kirjaudu Nepton Jäsentiedon kautta oman seuran Nepton-sivuille (jäsenrekisteri, jonka kautta ilmoittaudutaan myös ryhmiin.  Löytyy sivulta sanv.sporttisaitti.com)

2.     Lisenssin ostoa varten sivuvalikkoon on tullut uusi välilehti ”Lisenssien osto”, jota klikkaamalla pääset hankkimaan urheilijalisenssejä.

3.     Valitse ensin ”Urheilija”.

4.     Täytä pyydetyt henkilötiedot (valitse tarvittaessa henkilö, jos sinulla on alikäyttäjiä)

5.     Valitse laji, johon olet ostamassa lisenssiä (joukkuevoimistelu).

6.     Valitse lisenssin taso (Harraste).

7.     Valitse ostatko lisenssin vakuutuksella vai ilman vakuutusta.Huom. mikäli lisenssin ostaa ilman vakuutusta, niin tulee lisenssinhaltijalla olla urheilutapaturmakorvaavuusehdon sisältämä oma vakuutus, jotta hän voi osallistua Voimisteluliiton kilpailutoimintaan

8.     Tarkista yhteenvetosivulta, että kaikki tiedot ja valinnat ovat oikein. Mikäli huomaat virheitä, niin voit muuttaa vielä lisenssiä valitsemalla ”Muuta lisenssiä” tai perua oston kokonaan (”Peruuta osto”).

9.     Ennen hyväksymistä sinun tulee vahvistaa, että tuote- ja lisenssiehdot on luettu. Lisäksi lisenssinhaltijan tulee sitoutua noudattamaan Suomen Antidopingsäännöstöä sekä Voimisteluliiton yleisiä kilpailu- ja kurinpitosääntöjä.

10.  Hyväksymisen jälkeen siirry maksamaan lisenssi verkkopankkitunnuksin tai luottokortilla.

11.  Onnistuneen maksun jälkeen pääset tarkastelemaan lisenssien tilaa ”Omien tietojen” takaa ”Lisenssit”-välilehdeltä.

Voimistelun lisenssijärjestelmä uudistuu kaudelle 2016-2017

9.6.2016 |

Voimistelun lisenssityyppejä yksinkertaistetaan ja lisenssin ostamisesta pyritään tekemään nykyistä käyttäjäystävällisempää.

Nykyinen Sporttirekisteri poistuu käytöstä ja tilalle tulee Voimisteluliiton oma lisenssijärjestelmä, joka linkittyy osaksi Nepton Jäsentietoa. Lisenssien myynti siirtyy siis samaan palveluun, josta seurojen jäsenet jo nyt ilmoittuvat seuran ryhmiin.

Samassa muutoksessa yksinkertaisestaan lisenssityyppien määriä ja tarkistetaan hintoja. Jatkossa lisenssitasoja on neljä: Stara, Harraste, Kilpa B ja Kilpa A. Lisäksi tuomareille ja liiton kilpailutoimintaan osallistuville valmentajille sekä ohjaajille tulee omat lisenssit.

Jumppaturva-vakuutus siirtyy lisenssien myynnin yhteyteen ja jatkossa seuroilla on mahdollisuus hankkia Jumppaturva-vakuutukset näppärästi nippulisenssi-ominaisuudella koko seuralle.

Lisenssien myynti alkaa 24.8.2016. Vanhalla lisenssillä saa osallistua aiempien vuosien tapaan vielä syyskuun 2016 kilpailuihin.

lähde: www.voimisteluliitto.fi

Voimistelu-lehti sähköistyy

Voimistelu-lehden jakelujärjestelmä uudistuu. Lehteä ei jatkossa enää jaeta lisenssinhaltijoiden kotiosoitteisiin. Lisenssinhaltijat saavat lehden sähköisessä muodossa sähköpostiosoitteisiinsa. Lisäksi lehteä on jaossa painettuna suurimmissa Voimisteluliiton tapahtumissa.

Lehti on mahdollista myös tilata kotipostiin ostamalla lehti lisenssijärjestelmän kautta hintaan 20 euroa / 4 lehteä. Huom! Kaksi numeroa on suunnattu ohjaajille ja valmentajille ja sisältää koulutusaineistoa. Toiset kaksi numeroa on sisällöllisesti suunnattu kilpailijoille ja harrastajille.

Osta lehti heti kauden alussa, niin varmistat saavasi kaikki neljä lehteä!