Ilmoittautumiset

Säkylän Naisvoimistelijoiden ryhmiin ilmoittaudutaan ainoastaan JÄSENTIETO-OHJELMAN kautta!

LUETHAN OHJEET ENNEN ILMOITTAUTUMISTA!

Mikäli sinulla on kysyttävää jäsentieto-ohjelman käytöstä, ota yhteyttä Anu Alasmäkeen (puh. 0500834073, email: anu.alasmaki@luukku.com)

Tästä pääset jäsentieto-ohjelmaan >>
Luethan ohjeet huolella!

Tilaa 10-kortti tästä >>

Seuran kunniajäsenet, ilmoita Anu Alasmäelle (anu.alasmaki@luukku.com tai 0500 834073) mihin ryhmään haluat ilmoittautua.

****

Et voi ilmoittautua kaudelle 2017-2018 mikäli sinulla on maksamattomia laskuja Säkylän Naisvoimistelijat ry:lle. Huolehdithan nämä kuntoon ennen kauden alkua!

REKISTERÖITYMINEN

HUOM! Ohjelmaan rekisteröidytään vain kerran!
Jos olet aiemmin ollut seuran jäsen, älä rekisteröidy uudestaan!

Vanha jäsen

Jos olet ollut jäsen aiemmin, niin pääset samoilla tunnuksilla ilmoittautumaan ryhmiin.

Jos et tiedä salasanaasi, saat sen ohjelman kautta sähköpostiisi laittamalla sähköpostiosoitteesi käyttäjätunnukseksi ja klikkaa Unohtuiko salasana -kohtaa.

Käyttäjätunnus on aiemmin seuralle ilmoittamasi sähköpostiosoite (tai Etunimi Sukunimi)

Uusi jäsen

Rekisteröityminen tehdään täyttämällä ilmoittautumisohjelman lomake, johon täytetään omat henkilötiedot (mm. nimi, osoite, ikä, puhelinnumero ja sähköposti).

Kun olet täyttänyt ja lähettänyt lomakkeen, näet ruudulla oman käyttäjätunnuksesi sekä salasanan, joiden avulla voit kirjautua sähköiseen ilmoittautumisohjelmaan.

Ohjelma lähettää nämä tiedot antamaasi sähköpostiin, joten sähköpostiosoitteen ilmoittaminen on välttämätöntä.

ALIKÄYTTÄJÄKSI REKISTERÖIMINEN

Alle 15-vuotiaat tulee rekisteröidä aikuisen alikäyttäjäksi ja sähköpostiosoitteeksi annetaan huoltajan sähköpostiosoite, koska lasku lähetetään annettuun osoitteeseen.

Aikuinen rekisteröi ensin itsensä ja sen jälkeen alaikäiset lapsensa omiksi alikäyttäjiksi Omat tiedot-sivun "rekisteröi uusi käyttäjä tämän käyttäjän alaisuuteen" linkin lomakkeeseen.
Huoltajan on annettava alaikäisen lapsen sähköpostiosoitteeksi oma sähköpostiosoitteensa.

Mikäli lapsesi on ollut aiemmin seuran jäsen, huoltaja rekisteröi ensin itsensä ja sen jälkeen ilmoittaa Anu Alasmäelle (email: anu.alasmaki@luukku.com), kenet lisätään hänelle alikäyttäjäksi.

LIIKUNTARYHMIIN ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautumisohjelmaan kirjaudutaan laittamalla käyttäjätunnukseksi oma sähköpostiosoite ja salasanaksi sähköpostiisi saamasi salasana. Tämän jälkeen ohjelma neuvoo, miten ryhmiin ilmoittaudutaan. Ryhmiin ei voi ilmoittautua ennen kuin on rekisteröitynyt käyttäjäksi.

Lasten huoltajat valitsevat ilmoittautumissivun pudotusvalikosta sen lapsen nimen, jonka haluavat ilmoittaa ja valitsevat haluamansa ryhmän.

Ilmoittautumisesi on vastaanotettu vasta kun olet luonut ja hyväksynyt laskun. Tarkista, että olet saanut sähköpostin, missä ilmoittautumisesi varmistetaan.

Ryhmiin on rajoitettu määrä aloituspaikkoja. Ryhmien täytyttyä halukkaat otetaan varasijoille ja kutsutaan ryhmään mukaan, jos paikkoja jää täyttämättä.

AIKUISRYHMÄT:
Aikuisryhmiin ilmoittauduttaessa tulee valita maksuvaihtoehto:
1. toimintamaksu 70€
2. toimintamaksu yli 70-vuotiailta 30€
3. kiltalainen
4. Olen ilmoittautunut jo toiseen ryhmään ja maksanut toimintakausimaksun kertaalleen.

Toimintamaksu valitaan siis vain kerran ja sillä voi käydä niin monessa ryhmässä kuin haluat!

Yli 15-vuotiaat voivat rekisteröityä itse huoltajan luvalla.

Valmennusmaksut laskutetaan kahdessa erässä elokuussa ja tammikuussa.